top of page

BBB : Buik Billen Benen

Groepsles BBB

Wat is BBB?

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen!
In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen.
Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!
BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Wat houdt een BBB workout in?

Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Naast krachtoefeningen bevat iedere BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!


Deze 60 minuten durende les wordt door onze instructeur gegeven

op:   maandagochtend om 9:30 uur.

       dinsdagavond om 20:00 uur.

          woensdagochtend om 10:00 uur.

bottom of page