top of page

Balance

BODYBALANCE.jpg

Behoefte aan lichamelijke en innerlijke rust? Balance kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en zorgt ervoor dat je ademhaling verbetert. Door een combinatie van bewegings- ademhalings- en meditatie oefeningen wordt een yogales gezien als één van de meest effectieve manieren om stress te verminderen.

Met Balance werk je door middel van balans, lenigheid en strekoefeningen aan je lichamelijke en innerlijke rust. Je stretcht je spieren en doet verschillende oefeningen voor je lenigheid. Dit is goed voor het behoud van stabiliteit en flexibiliteit, maar ook heel goed voor de coördinatie. En hoewel je het misschien niet zo snel zou denken verbrand je met een yogales veel calorieën en werk je aan spieropbouw.

 

Mensen die regelmatig een Balance les volgen, voelen zich niet alleen beter en vol met energie, ook zijn ze geestelijker rustiger en beter in staat om helder na te denken!

 

Heb jij het in het dagelijks leven erg druk en heb je behoefte aan wat meer rust? Dan kan een wekelijkse Balance les bij Health Center Almelo zeker rust bieden.

Deze 60 minuten durende les wordt door onze instructeur gegeven

op: vrijdagochtend om 10:00 uur en zondagmiddag om 12:30 uur.

bottom of page